Mökit sekä asuntoauto- ja vaunupaikat

Lohirannassa on 12 siistiä mökkiä. Mökkien vuokraan sisältyy hyvä perusvarustus sekä petivaatteet. Edellytämme liinavaatteiden (alus- ja pussilakanat ja tyynyliinat) käyttöä. Voitte tuoda omat liinavaatteet tai vuokrata ne meiltä (10 €/hlö/kertahinta).

Tupakointi on kielletty kaikissa mökeissä

Kotieläimiä ei saa tuoda SUVANTO eikä LUOSSA -mökkiin eli ne soveltuvat parhaiten allergikoille.

Lohirannassa on muutama paikka asuntoautolle ja –vaunulle.
Hinnat: 25 €/vrk (sis. sähkön) ja 20 €/vrk ilman sähköä.

 

SUVANTO ja VÄYLÄ -huvilat ovat talviasuttavia 10-hengen ja käytössä ympärivuotisesti. Kummassakin huvilassa on 10 - 11 petipaikkaa. Niissä on olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone/wc ja yläkerta, jossa oma wc. Huviloissa on petivaatteet, astiasto 12 -hengelle, astianpesukone, jää-pakastinkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, takka, pesukone, vaatteiden kuivauskaappi, tv ja nopea nettiyhteys. Hinta on 240 euroa/vrk tai 1.500 euroa/viikko 1.6. - 30.8. ja 20.12. - 10.1. Muina aikoina 180 euroa/vrk tai 1.200 euroa/viikko.

Katso pohjapiirrustukset tästä >>

 

LUOSSA - mökissä tilavan oleskelutilan lisäksi erillinen makuuhuone (kerrossängyt, makuupaikat neljälle), keittiönurkkaus sekä suihku ja wc.  Mökissä on petivaatteet, perusastiasto, jääkaappi, keittomahdollisuus ja tv. Hinta alkaen 140 €/vrk.
DSC01327.jpg

DSC01330.jpg  DSC01332.jpg

RINNE, RUSKA, SEITA, SIULA ja TENO -höylähirsimökeissä on kaikissa yksi huone, jossa on kerrossängyissä petipaikat neljälle hengelle. Mökissä on petivaatteet, perusastiasto, jääkaappi, keittomahdollisuus. Suihkut ja wc:t erillisessä rakennuksessa, josta saa myös käyttöveden. Hinta alkaen 70 €/vrk.
DSC01324.jpg

DSC01323.jpg

KOJAMO, LOHI, TINTTI ja TAIMEN -kelomökeissä on kaikissa yksi huone, jossa kerrossängyissä petipaikat neljälle hengelle. Mökissä on petivaatteet, perusastiasto, jääkaappi, keittomahdollisuus. Suihku ja wc:t erillisessä rakennuksessa, josta saa myös käyttöveden. Hinta alkaen 75 €/vrk.
kelot.jpg

Varustus

Mökkien varustukseen kuuluu:

  • jääkappi
  • mikro
  • kahvinkeitin
  • keittolevy
  • astiasto
  • petivaatteet